Naar content

Dashboard

Het Navigator dashboard is het startpunt om te beginnen met werken. Via de zoekbalk zoekt u in één keer in al uw Wolters Kluwer bronnen.

  • U kunt in één klik direct naar uw favoriete bron
  • Via Historie kunt u direct verder waar u gisteren bent geëindigd
  • Via ‘Help’ komt u op Navigator Support, hier vindt u ook informatie over toekomstige ontwikkelingen.
  • U kunt direct uw feedback geven via: ‘Geef uw feedback’

Zoeken

Hiermee doorzoekt u in één keer al uw Navigator bronnen.

Delen

Met één klik direct bij uw favoriete bron.

Historie

Direct verder waar u gisteren geëindigd bent.

Zoeken

U kunt op verschillende manieren eenvoudig of geavanceerd zoeken, sorteren, bladeren en de resultaten filteren. U krijgt snel de meest relevante zoekresultaten op uw scherm, voorzien van een korte samenvatting. Bronnen die u regelmatig raadpleegt kunt u toevoegen aan uw Favorieten.

Uw zoekopdrachten en documenten van de laatste 60 dagen blijven in uw historie staan. De inhoudsopgave is overzichtelijk en heeft een logische structuur, zodat u direct ziet waar u bent. Daarnaast kunt u door het hele document scrollen zonder te klikken. 

Tijdsreizen

U heeft eenvoudig toegang tot uw persoonlijke zoekgeschiedenis en dossiers. De geschiedenis toont uw zoekopdrachten en documenten van de laatste 60 dagen.

Als u een wettekst heeft gevonden, kunt u tevens toekomstige en historische wetteksten bekijken.

Responsive

Het ontwerp is volledig responsive zodat u Navigator ook op uw tablet of smartphone kunt raadplegen. De inhoud wordt altijd optimaal weergegeven. Zo heeft u altijd en overal snel toegang tot de informatie die u in uw werk nodig heeft.

Navigator blijft volop in ontwikkeling en wordt steeds verder geoptimaliseerd. Door het Wolters Kluwer Innovatielab wordt doorlopend onderzoek gedaan naar de voordelen en de kansen van een nieuw medium. 

Support

Wolters Kluwer biedt verschillende gratis trainingen en een webinar aan om u te ondersteunen bij het gebruik van Navigator. Zodat u nog efficiënter kunt werken, meer rendement uit Navigator haalt en daardoor sneller tot de essentie komt. Schrijf u hier in voor een van onze trainingen of webinar.

Voor overige support kunt u uw vraag stellen via:

Twitter of Facebook

- Bel: 0570 - 673555

- Mail: servicedesk@kluwer.nl

Chat

Trainingen

Wolters Kluwer biedt verschillende gratis trainingen en een webinar aan om u te ondersteunen bij het gebruik van Navigator. Zodat u nog efficiënter kunt werken, meer rendement uit Navigator haalt en daardoor sneller tot de essentie komt. Haal meer uit uw Navigator en schrijf u in voor één van de volgende trainingen:

18 jan

Spreekuur