Naar content

Collecties voor overheden

Ontdek zelf hoe u snel tot de kern van het vraagstuk komt.
Ontdek onze Collecties

Collecties Overheid

Als medewerker bij een gemeente heeft u te maken met een breed scala aan vraagstukken. Of u nu baliemedewerker, beleidsmedewerker, jurist, vergunningverlener, toezichthouder of handhaver bent; vraagstukken wilt u op een efficiënte manier behandelen zonder de actualiteit uit het oog te verliezen. Daarom stelt u hoge eisen aan de bronnen die u raadpleegt. Wij helpen u daarmee graag op weg!

Via onze informatieportal Navigator vindt u met de Collecties Overheid snel en gericht de gewenste informatie. U kunt documenten downloaden, printen, e-mailen en delen.

Kennismaken met de Collecties Overheid
Met de Collecties kunt u snel inspelen op actuele en complexe vraagstukken. De beste auteurs garanderen hoge kwaliteit. Collecties zijn opgebouwd uit wet- en regelgeving, jurisprudentie, commentaar en vakliteratuur.

Vrijblijvend kennismaken

Ervaar zelf hoe u met een Collectie snel tot de essentie van uw vraagstuk komt en neem een proefabonnement. Geheel vrijblijvend en zonder kosten. Het proefabonnement loopt na 4 weken automatisch af. U zit nergens aan vast.

  Direct aanvragen

Heeft u vragen over de Collecties Overheid, dan kunt u ons bereiken via 0570-673447

"Collecties bieden de specialisten op ons kantoor de snelste weg tot alle informatie op hun vakgebied. Dat werkt echt heel efficiënt!"
,
"Een Collectie is zo handig! Geen losse abonnementen meer maar alle relevante informatie op mijn vakgebied altijd binnen handbereik."
,
 

Ontdek onze Collecties

Afbeelding

Advocaten

De Collecties Advocatuur bieden de meest complete informatie per rechtsgebied en stellen u in staat om snel te kunnen inspelen op actuele en complexe vraagstukken.

 Ontdek
Afbeelding

Accountants

Speciaal voor accountants hebben we een complete online verzameling van tijdschriften, boeken, jurisprudentie, wetsteksten en commentaren op maat samengesteld.

 Ontdek
Afbeelding

Bedrijfsjuristen

De Collecties Bedrijfsjurist bieden de meest complete informatie per rechtsgebied en stellen u in staat om snel te kunnen inspelen op actuele en complexe vraagstukken.

 Ontdek
Afbeelding

Fiscalisten

De Collecties voor fiscalisten koppelen alle beschikbare bronnen die u voor uw werk nodig heeft, zoals onder meer Vakstudie, Cursus Belastingrecht, Vakstudie Nieuws, WFR en BNB.

 Ontdek
Afbeelding

Notarissen

De Collecties Notariaat bieden de meest complete informatie per rechtsgebied en stellen u in staat om snel te kunnen inspelen op actuele en complexe vraagstukken.

 Ontdek
Afbeelding

Overheden

Als medewerker bij een gemeente, RUD, waterschap of provincie, heeft u te maken met een breed scala aan vraagstukken. De Collecties Overheid bieden u ondersteuning.

 Ontdek