Naar content

Collecties voor bedrijfsjuristen

Ontdek zelf hoe u snel tot de kern van het vraagstuk komt.
Ontdek onze Collecties

Collecties Bedrijfsjurist

Als bedrijfsjurist heeft u te maken met uitdagende vraagstukken. Daarom stelt u hoge eisen aan de bronnen die u raadpleegt. De Collecties Bedrijfsjurist bieden u de meest complete informatie. Zo speelt u snel in op actuele en complexe vraagstukken. De beste auteurs garanderen hoge kwaliteit.

De Collecties Bedrijfsjurist kennen twee niveaus, Basis en Compleet. De Collectie Basis is geschikt voor uw eerste informatiebehoefte. Bent u op zoek naar een breed aanbod? De Collectie Compleet biedt een brede juridische informatievoorziening. Bekijk hieronder welke Collecties er beschikbaar zijn voor bedrijfsjuristen.

Vrijblijvend kennismaken of direct een aantrekkelijk voorstel?
Neem vrijblijvend een proefabonnement en ervaar zelf hoe u met een Collectie snel tot de essentie van uw vraagstuk komt. Direct een aantrekkelijk voorstel? Vraag dan een offerte aan.

Vrijblijvend kennismaken

Ervaar zelf hoe u met een Collectie snel tot de essentie van uw vraagstuk komt en neem een proefabonnement. Geheel vrijblijvend en zonder kosten. Het proefabonnement loopt na 4 weken automatisch af. U zit nergens aan vast.

  Direct aanvragen

Heeft u vragen over de Collecties Bedrijfsjurist, dan kunt u ons bereiken via 0570-673447

"Collecties bieden de specialisten op ons kantoor de snelste weg tot alle informatie op hun vakgebied. Dat werkt echt heel efficiënt!"
,
"Een Collectie is zo handig! Geen losse abonnementen meer maar alle relevante informatie op mijn vakgebied altijd binnen handbereik."
,
 

Ontdek onze Collecties

Afbeelding

Advocaten

De Collecties Advocatuur bieden de meest complete informatie per rechtsgebied en stellen u in staat om snel te kunnen inspelen op actuele en complexe vraagstukken.

 Ontdek
Afbeelding

Accountants

Speciaal voor accountants hebben we een complete online verzameling van tijdschriften, boeken, jurisprudentie, wetsteksten en commentaren op maat samengesteld.

 Ontdek
Afbeelding

Bedrijfsjuristen

De Collecties Bedrijfsjurist bieden de meest complete informatie per rechtsgebied en stellen u in staat om snel te kunnen inspelen op actuele en complexe vraagstukken.

 Ontdek
Afbeelding

Fiscalisten

De Collecties voor fiscalisten koppelen alle beschikbare bronnen die u voor uw werk nodig heeft, zoals onder meer Vakstudie, Cursus Belastingrecht, Vakstudie Nieuws, WFR en BNB.

 Ontdek
Afbeelding

Notarissen

De Collecties Notariaat bieden de meest complete informatie per rechtsgebied en stellen u in staat om snel te kunnen inspelen op actuele en complexe vraagstukken.

 Ontdek
Afbeelding

Overheden

Als medewerker bij een gemeente, RUD, waterschap of provincie, heeft u te maken met een breed scala aan vraagstukken. De Collecties Overheid bieden u ondersteuning.

 Ontdek