Naar content

Collecties

Ontdek zelf hoe u snel tot de kern van het vraagstuk komt.
Ontdek onze Collecties

Kennismaken met onze Collecties

Als professional heeft u te maken met uitdagende vraagstukken. Daarom stelt u hoge eisen aan de bronnen die u raadpleegt. De Collecties van Wolters Kluwer bieden u de meest complete informatie per rechtsgebied of vakgebied. Ze stellen u in staat om snel in te spelen op actuele en complexe vraagstukken. U heeft een ruime keuze aan Collecties en onze auteurs garanderen een hoge kwaliteit aan informatie. Collecties zijn opgebouwd uit:

  • wet- en regelgeving
  • jurisprudentie (inclusief annotaties)
  • artikelsgewijs/thematisch commentaar
  • vakliteratuur

U raadpleegt de Collecties via onze sterk verbeterde informatieportal Navigator.

Vrijblijvend kennismaken

Ervaar zelf hoe u met een Collectie snel tot de essentie van uw vraagstuk komt en neem een proefabonnement. Geheel vrijblijvend en zonder kosten. Het proefabonnement loopt na 4 weken automatisch af. U zit nergens aan vast.

  Direct aanvragen
 

Ontdek onze Collecties

Afbeelding

Advocaten

De Collecties Advocatuur bieden de meest complete informatie per rechtsgebied en stellen u in staat om snel te kunnen inspelen op actuele en complexe vraagstukken.

 Ontdek
Afbeelding

Accountants

Speciaal voor accountants hebben we een complete online verzameling van tijdschriften, boeken, jurisprudentie, wetsteksten en commentaren op maat samengesteld.

 Ontdek
Afbeelding

Bedrijfsjuristen

De Collecties Bedrijfsjurist bieden de meest complete informatie per rechtsgebied en stellen u in staat om snel te kunnen inspelen op actuele en complexe vraagstukken.

 Ontdek
Afbeelding

Fiscalisten

De Collecties voor fiscalisten koppelen alle beschikbare bronnen die u voor uw werk nodig heeft, zoals onder meer Vakstudie, Cursus Belastingrecht, Vakstudie Nieuws, WFR en BNB.

 Ontdek
Afbeelding

Notarissen

De Collecties Notariaat bieden de meest complete informatie per rechtsgebied en stellen u in staat om snel te kunnen inspelen op actuele en complexe vraagstukken.

 Ontdek
Afbeelding

Overheden

Als medewerker bij een gemeente, RUD, waterschap of provincie, heeft u te maken met een breed scala aan vraagstukken. De Collecties Overheid bieden u ondersteuning.

 Ontdek