Naar content

Ontdek de mogelijkheden in Navigator!

360-gradenperspectief

Navigator biedt u de mogelijkheid een vraagstuk van alle kanten te bekijken. Dankzij een '360 graden perspectief' krijgt u het beste antwoord op al uw vragen. Om tot zo'n compleet perspectief te komen, zijn er meerdere mogelijkheden in Navigator voor u beschikbaar. Hieronder vindt u enkele korte uitlegvideo's om op een efficiënte wijze tot het meest relevante zoekresultaat te komen. 

 

 

Tip: volg onze webinar (gratis)!

 
 
Afbeelding

Personaliseren – NIEUW!

Maak Navigator persoonlijk en u krijgt sneller toegang tot alle relevante informatie op maat. U doorloopt 4 simpele stappen met behulp van de personalisatietool in Navigator en u krijgt voortaan:

  • Betere zoekresultaten op basis van uw persoonlijke voorkeur
  • Snel toegang tot uw favoriete uitgaven en vakgebieden
  • Het voor u relevante nieuws op uw startpagina

Bekijk voorbeeld fiscalist of bekijk voorbeeld advocaat.

Afbeelding

Tijdreizen

 

Bekijk en vergelijk versies van wetsartikelen. Handig om veranderingen in de tijd te checken. U krijgt snel inzicht in de wettekst -van toen, nu én straks- en de specifieke wijzigingen ten opzichte van elkaar. 

Zo selecteert u twee wetsversies en deze vergelijkt u eenvoudig door op de knop “wetsversies vergelijken” te drukken. In één oogopslag ziet u wat de veranderingen zijn.

 
 
 
 
Afbeelding

Gerelateerde documenten

 

Bij elk document in Navigator vindt u verwijzingen naar relevante andere documenten. Deze verwijzingen zijn onderverdeeld in zeven categorieën, elk te herkennen aan hun eigen icoon: Wet- en regelgeving, Wetsvoorstellen, Jurisprudentie, Commentaar, Vakliteratuur, Genoemd in en Beleid. Een handige optie om uw vraagstuk snel van meerdere kanten te bekijken.

Haal meer uit Navigator!

Inloggen Navigator