Service Activatie Code zoeken

• Op deze pagina kunt u met behulp van uw debiteurennummer en postcode de status van uw Service Activatie Codes raadplegen.

Uw debiteurennummer kunt u vinden op de factuur of in de brief met uw activatiecode.

Hulp op afstand

• Ondersteuning servicedesk op afstand (TeamViewer)

Om de ondersteuning door de Servicedesk te versnellen kan het handig zijn dat de Servicedesk uw computer op afstand overneemt. Ter voorbereiding hierop verzoeken wij u voordat u contact opneemt met de Servicedesk het volgende uit te voeren:

Download dit bestand. U krijgt een vraag of u het programma 'KBP_HulpOpAfstand.exe' wilt uitvoeren of opslaan. Als u kiest voor uitvoeren wordt teamviewer opgestart en uw ID en Wachtwoord geactiveerd, welke u kunt doorgeven aan de support medewerker voor het verbinden met uw computer.

Zorgt u er ook voor dat KBP is opgestart zodat u snel geholpen kunt worden.