Diverse problemen controles, afdrukken en aanmaken elektronische aangifte

• Alle fouten met betrekking tot onterechte controle meldingen, afdrukken dan wel aanmaken elektronische aangifte die ons bereiken wordt zoveel mogelijk in tussentijdse (database) patches opgeleverd. U kunt de actuele versie van deze patch altijd vinden op deze link. Uiteraard geldt dit NIET voor de online versie, hier zullen de patches op regelmatige basis worden uitgevoerd.

Als het bestand is gedownload gaat u naar de lokatie waar u dit heeft opgeslagen en dubbelklikt op de naam. Het bestand zal zich uitpakken en er verschijnt een scherm waarin u wordt gevraagd het "sa wachtwoord" in te voeren. Doorgaans is dit wachtwoord "klubas" of "kluwer" of (leeg), eventueel kan uw systeembeheerder een ander wachtwoord hebben gekozen. Dit is in ieder geval hetzelfde wachtwoord als u gebruikt voor de Serversetup. Desgewenst kunt u met de knop "Test verbinding" kijken of u verbinding kunt maken met de database.

Is de verbinding goed dan klikt u op: "Importeren" en de patches zullen worden aangebracht.

Op dit moment zijn er (na het uitbrengen van versie 15.20) de volgende patches beschikbaar:

Patch 01:
    • - De onterechte controle foutmelding dat de Carry forward in de VPB niet is ingevuld, is opgelost.
    • - In het fiscale rapport van een VA 2017 is het transportprobleem opgelost