Waar kan ik mijn kantoorgegevens invullen?

• Ga via het hoofdmenu (KBP Logo linksboven in fiscaal dashboard) naar "systeeminstellingen" en open het tabblad "kantoorgegevens" of open het scherm met de module 'Onderhoud' 'kantoorgegevens'

kantoorgegevens

In dit scherm vult u alle relevante gegevens per becon houder in. Indien er meerdere beconhouders zijn, kunt u met de pijltjes links onder in het scherm, naar de andere kantoren gaan.
    Achter Instellingen tbv elektronische aangifte kunt u, door op "Algemeen" en "VPB" te klikken de gegevens vastleggen (contactpersonen en map voor Electronisch berichtenverkeer) die bij de electronische aangifte worden gebruikt.

Achter "extra velden afdrukken" kunt u per aangifte soort aangeven welke velden u wel of niet wilt afdrukken.