Hoe kan ik controleren of er een update van het programma aanwezig is?

• Default staat de instelling zo dat elke keer wanneer u het programma opstart, gekeken wordt of er nieuwe updates beschikbaar zijn. Deze controle vindt alleen plaats als u inlogt met een gebruiker uit de "System" groep.

U kunt ook handmatig controleren of er een nieuwe versie van het programma beschikbaar is.
    Dit kunt u vanuit Kluwer Belastingpraktijk doen (KBP icoon linksboven in het fiscaal dashboard) door op "controleer nieuwe versie" te klikken.

De default instelling voor deze controle kunt u wijzigen met een apart programma onder: Start > Alle Programma's > Kluwer Windows > Kluwer BP instellingen

Kluwer BP instellingen

U kunt hier controle nieuwe versie aan of uit vinken.