Hoe kan ik een nieuwe buitenlandse woonplaats toevoegen?

• U selecteert het land en ziet de plaatsnaam niet in het treklijstje met plaatsnamen. U klikt nu op het plaatsnamen icoon

Het scherm 'Plaatsen onderhoud' wordt geopend. Hier ziet u de plaatsnamen van het geselecteerde land en kunt u met de toevoegknop plaatsnamen toevoegen. Bij terugkomst in het scherm Toevoegen IB relatie (of Toevoegen VPB relatie) is de toegevoegde plaats beschikbaar in het treklijstje.

Relaties beheren

Bij het wijzigen van een bestaande relatie kunt u kiezen in het menu Onderhoud > Plaatsnamen. Er verschijnt een zoekscherm voor plaatsnamen en de mogelijkheid om plaatsnamen toe te voegen.

Ook kunt u op het vergrootglas klikken achter het land. U krijgt dan een popup waarin een nieuwe plaatsnaam opgegeven kan worden.

De toegevoegde plaatsnaam is vervolgens beschikbaar in het treklijstje met plaatsnamen.