Hoe kan ik participant toevoegen aan een VOF?

1. Voor de participant moet voor het fiscaal jaar een Winst- of Buitenland aangifte aangemaakt zijn.
    2. Ga in het fiscaal dashboard naar de participant en klik op het tabblad Jaarstukken.
    3. Klik op de knop toevoegen, waarna een pop-up verschijnt waarin u een jaarstuk kunt toevoegen. Kies hierin voor bestaand jaarstuk en klik op zoek
    4. Selecteer in het zoekresultaat de onderneming en voer vervolgens het aandeelpercentage van de participant in. Na OK is de participant gekoppeld.