Jaarrekening uit extern pakket importeren

• U kunt een jaarrekening uit een extern pakket importeren in de jaarstukken in KBP.

Hiervoor gebruikt u module import/export en kiest u voor jaarrekening.

Het onderstaande scherm wordt geopend:

In dit scherm kiest u allereerst (met het bladericoon) het te importeren bestand. Wanneer u dit gekozen heeft, ziet u de gegevens van het bestand; de aangifte waarin deze wordt geimporteerd en welk koppelschema gebruikt zal worden.

De knop volgende leidt u naar het scherm waarmee de import wordt uitgevoerd. In dit scherm kiest u voor 'start import'

De volgende melding wordt getoond, wanneer u deze met ja beantwoordt, start de import.

De voortgang ziet u in het scherm en na afloop kunt u het scherm sluiten.

De gegevens zijn in de jaarstukken overgenomen