Import standaard koppelschemas jaarstukken

• Er zijn 7 standaard koppelschema's beschikbaar in KBP voor het importeren van jaarrekeningen. Deze schema's worden ieder jaar bijgewerkt en worden meegeleverd in de jaarversie. De installatie plaatst deze in de map KBPshared/impexp. Om de bijgewerkte koppelschema's te gebruiken, dient u deze jaarlijks te importeren.

Hiervoor volgt u de volgende werkwijze.

Op tabblad aangifte klikt u op de module import/export en kiest vervolgens voor jaarrekening.

Het volgende scherm wordt geopend:

De te importeren koppelschema's staan in de map KBP/Shared/Impex. Met het icoon kunt u de bestanden selecteren

De aks.kbpstandaard bestanden moeten gekozen worden (1 per keer). Hierna verschijnt onderstaand scherm

Met OK wordt het koppelschema geimporteerd: