Naar content

KBP Aangiftesoftware

Gemak, flexibiliteit en veiligheid tegen lage kosten. Breng uw aangiftepraktijk naar de cloud met KBP-Aangiftesoftware!

1

Ervaar de voordelen

Voordelig en compleet

Alle biljetten IB en Vpb, VIA, VA en toeslagen

Uitgebreide fiscale achtergrondinformatie

Direct vanuit de software raadpleegt u uitgebreide fiscale vakinformatie van Wolters Kluwer

Gratis overstapservice

Snelle aansluiting en kosteloze datamigratie naar KBP Online

Deskundige support

U kunt terugvallen op een deskundige en hooggewaardeerde helpdesk

2

Standaard functionaliteiten

Werk snel en efficiënt

Met KBP Online heeft u altijd en overal toegang tot uw aangiftesoftware, op uw PC op kantoor of via uw laptop of tablet op een flexplek, thuis en bij uw klanten. Door een uitgekiende navigatie werkt de software uitermate gebruiksvriendelijk. In het Fiscaal Dashboard kunt u via filters uw klant selecteren, waarna u direct de relatiegegevens, aangifte- en aanslaghistorie en verzoeken tot voorlopige aanslag op uw scherm krijgt. Minstens zo eenvoudig en snel krijgt u ook inzage in het uitstel- en inleverschema.

Behoud altijd het overzicht

U kunt niet alleen eenvoudig een fiscaal rapport of een aanbiedingsbrief samenstellen, maar ook de meest uiteenlopende algemene en fiscale overzichten. In uw eigen huisstijl! U kunt selecties uitvoeren, gegevens sorteren en bijvoorbeeld overzichten in HTML opslaan, waarmee ze geschikt zijn voor publicatie op uw intranet of website.

Correspondeer helder en eenvoudig

U kunt gebruik maken van standaardbrieven gericht aan uw cliënten of de belastingdienst. Bovendien kunt u hiervan eenvoudig sjablonen in uw eigen huisstijl maken, waarna u teksten in MS Word kunt aanpassen. Door vervolgens gegevens uit het relatie- en dossierbeheer te koppelen, stelt u eenvoudig mailings op naar één of meer relaties.

Communiceer probleemloos met de belastingdienst

Voor elektronische communicatie met de Belastingdienst heeft u een ‘PKI-overheid servercertificaat’ nodig. Dit kunt u aanvragen bij onze partner CreAim. Heeft u bij Logius al een certificaat voor communicatie via DigiPoort, dan kunt u dit gewoon blijven gebruiken. Onze software ondersteunt alle berichtenstromen die met SBR/XBRL moeten worden ingediend.

Vergelijk aangiften en aanslagen

U kunt de aanslaggegevens van elke cliënt elektronisch bijhouden. Na het inlezen van de aanslaggegevens worden afwijkingen tussen de aangifte en de aanslag meteen duidelijk. Zo kunt u goed vergelijken, verschillen beoordelen en mogelijke patronen ontdekken - waarmee u advieskansen creëert en uw cliënt nog meer service verleent.

U bepaalt wie wat mag doen

U kunt medewerkers per dossier autoriseren én u kunt daarbij bepalen welke gegevens ze kunnen inzien en bewerken. Wijzigt een medewerker iets, dan kunnen andere medewerkers er op dat moment niet bij om fouten en dubbel werk te voorkomen.

3

Vergelijk & kies

 

Koppelingen

Het uitwisselen van gegevens tussen verschillende softwarepakketten kan u als adviseur veel tijdwinst opleveren. KBP aangiftesoftware biedt tal van mogelijkheden om koppelingen te maken met softwarepakketten van andere leveranciers. Hieronder vindt u een overzicht van onze partners en hoe de koppeling met KBP functioneert.

 

Rechtstreekse koppelingen op basis van web API

Met onderstaande partners biedt KBP aangiftesoftware een rechtstreekse uitwisselingsmogelijkheid op basis van een web API.

 

KBP biedt u de mogelijkheid om een koppeling te maken met de Pinkweb Cliënt Online portal. Deze koppeling stelt u in staat om IB en Vpb aangiften snel en efficënt door uw klanten te laten accorderen via de Pinkweb portal. U kunt ervoor kiezen om de geaccordeerde aangiften vervolgens via KBP te verzenden naar de Belastingdienst of om dat rechtstreeks vanuit de Pinkweb portal te doen.

De koppeling met Twinfield maakt het mogelijk om vanuit Twinfield een administratie in te lezen op de Balans en Verlies & Winst onderdelen in KBP online. De nieuwe koppeling is in KBP te gebruiken bij o.a. de jaarstukken IB, aangifte VPB en moeder- en dochtermaatschappijen.

 

 

Rechtstreekse koppelingen op basis van XML import formaat

Onderstaande partners bieden vanuit hun software een rechtstreekse exportmogelijkheid naar een XML formaat dat in KBP aangiftesoftware kan worden ingelezen.

 

 

 

 

Koppelingen op basis van Audit file XML

Onderstaande partners bieden een koppeling op basis van een Audit file XML export. De software van deze partners ondersteunt een Audit file XML export die in KBP aangiftesoftware kan worden ingelezen.

 

 

Ook andere softwarepakketten die de export van XML Audit files ondersteunen kunnen door
KBP worden ingelezen. Vraag bij uw softwareleverancier naar de mogelijkheden.

Laatste nieuws

Nieuw! Deponeren jaarstukken KvK en accorderen met KBP Online

09 jan 2017


Jaarreleases KBP aangiftesoftware

05 jan 2017


"De tweewekelijkse releases maken het programma direct gebruikersvriendelijker’"

Martin Jak, Wima Adviseurs in Finance, Soest

"Met KBP Online heb ik geen gedoe meer met installaties en updates. Ik kan altijd met KBP aan de slag, of ik nu op kantoor ben of bij mijn klanten."

René Arnold, CijferPlus Administratie, Appelscha

Heeft u supportvragen over KBP? Neem contact met ons op via

0570 - 673596