Naar content

Jonge Balie Congres 2016

Wolters Kluwer was ook dit jaar sponsor van het Jonge Balie Congres. Op onze stand kon u kennismaken met onze Collecties voor advocaten en direct een gratis en vrijblijvend proefabonnement afsluiten.
Deze pagina delen:

Maak kennis met onze Collecties

Topadvies aan uw cliënt begint bij de juiste bron.

Natuurlijk haalt u alles uit de kast om uw cliënt zo goed mogelijk te adviseren. Met uw kennis en expertise komt u meestal een heel eind. Maar met gebruik van de beste juridische bronnen maakt u het verschil.

Wolters Kluwer biedt u informatie die uitblinkt in kwaliteit, betrouwbaarheid, compleetheid en actualiteit. Logisch, want de meest gezaghebbende auteurs zitten er bovenop. Onze Collecties, online totaalpakketten per rechtsgebied, met toptitels als Tekst & Commentaar, Groene Serie en NJ zijn een begrip in juridisch Nederland. 

Ontdek onze Collecties
Ook voor uw kantoor is zo’n Collectie een uitstekende optie. Nieuwsgierig? Ervaar zelf hoe u met een Collectie snel tot de essentie van uw vraagstuk komt en neem een proefabonnement. Geheel vrijblijvend en zonder kosten. Het proefabonnement loopt na 4 weken automatisch af. U zit nergens aan vast.

> Meer informatie over onze Collecties

> Direct proefabonnement aanvragen

 

Meesterlijk gesproken... ook in het Engels of Duits

De vertaling van uw teksten moet kloppen en mag geen aanleiding geven tot interpretatieverschillen, elke nuance moet overkomen. Het online Juridisch-Economisch Lexicon biedt u de zekerheid van een accurate vertaling van uw juridische en economische teksten van en naar het Engels en/of Duits. De vele voorbeeldzinnen in het Lexicon helpen u de juiste term te kiezen. Vaak vindt u zelfs een kant-en-klare vertaling van de zin waar u aan werkt.

> Meer informatie / bestellen