Naar content

Bladeren en downloaden

In uw eDis bibliotheek vindt u een overzicht van alle beschikbare publicaties. Deze kunt u gemakkelijk downloaden naar uw tablet of desktop, om ze vervolgens op ieder moment te kunnen openen en lezen binnen de app. U kunt favorieten aanwijzen om zo nog sneller bij de voor u meest interessante uitgaven te komen.

Comfortabel lezen

Het intuïtieve scherm is ontworpen om snel en prettig te kunnen lezen, met een overzichtelijke inhoudsopgave. Lettergrootte en helderheid kunt u naar wens instellen. Ook is het mogelijk om markeringen en notities te maken, zodat ook uw gedachten tijdens het lezen bewaard blijven.​

Altijd op de hoogte

Via notificaties wordt u gewaarschuwd wanneer nieuwe publicaties beschikbaar zijn. Eenmaal in de app is duidelijk aangegeven wat de nieuwe publicaties zijn, en kunt u hierop filteren. 

Wat heeft u nodig?

Als u vanuit uw abonnement recht hebt op de uitgaven, dan hebt u alleen uw Wolters Kluwer login en wachtwoord nodig om eDis te gebruiken. Indien u geen login en wachtwoord heeft kunt u contact opnemen met Wolters Kluwer klantenservice.

Nieuws

Wij werken voortdurend aan verbetering van de eDis app. Wat is er nieuw, of komt er binnenkort?

  • We zijn bezig om het mogelijk te maken de applicatie data en de user data gescheiden op te slaan, wat het o.a. gemakkelijker maakt om eDis te installeren onder Citrix omgevingen. Dit wordt nu op kleine schaal met klanten getest en zal naar verwachting in februari beschikbaar zijn.
  • Edis is nu ook te gebruiken op een Iphone 6.

Meerdere bronnen

Als professional raadpleegt u meerdere bronnen. Met eDis kunt u daarom meerdere bronnen tegelijk openen en raadplegen.

Navigator

Ook kunt u direct door naar Navigator zonder opnieuw in te loggen, zowel op desktop als op tablet.

Markeren en delen

Als professional kunt u delen van tekst selecteren eenvoudig selecteren en vervolgens annoteren, markeren en delen met derden.

Puur leescomfort

eDis leest makkelijk en intuïtief. U navigeert rechtstreeks naar hoofdstukken en paragrafen die voor u als professional relevant zijn.

E-books die u download openen standaard in de inhoudsopgave zodat u direct naar de door u gezochte passages kunt.

FAQ

Hoe log ik in?

Na downloaden kunt u bij instellingen Instellingen knop, zie rechterbovenhoek, inloggen met uw huidige Navigator Login. Indien u deze niet meer voorhanden heeft, klikt u op “Wachtwoord vergeten”

Mijn login wordt niet herkend.

U dient gebruik te maken van uw Login die u via de mail van ons heeft ontvangen. Login is gelijk aan de Navigator login. Blijft u de melding 'Onjuiste inloggegevens' krijgen, neem dan contact op met onze servicedesk door ons te bellen op telefoonnummer 0570-673555 of neem contact op via de chat.

Ik weet mijn wachtwoord niet (meer).

In het inlogscherm kunt u via de knop ‘wachtwoord vergeten’ een nieuw wachtwoord instellen.

Kan het zijn dat uw mailbox vol is? Of kan het zijn dat de mail in uw spambox terecht is gekomen? Mocht beide niet het geval zijn neem dan contact op met onze servicedesk door ons te bellen op telefoonnummer 0570-673555, te mailen via servicedesk-NL@wolterskluwer.com, of neem contact op via de chat.

Waarom krijg ik geen notificatie op mijn tablet?

Notificaties krijgt u alleen op de titels die u als favoriet heeft ingesteld. Binnen de bibliotheek kunt u favorieten aanmaken zodat u alleen genotificeerd wordt op nieuwe titels die voor u op dat moment van belang zijn.

Is eDis ook beschikbaar op een smartphone?

eDis is te gebruiken op een Iphone 6.

Waar vind ik de gebruikershandleiding?

De handleiding is als document opgenomen in de app op de Ipad. Voor de smartphone versie vindt u de handleiding hier!

Kan ik mijn gedownloade digitale vaktijdschriften ook in een andere reader lezen?

Uw gedownloade vaktijdschrift wordt automatisch in de eDis NL app geopend. Na download heeft u de mogelijkheid om een keus te maken voor een andere reader door op de naar rechtsdraaiende pijl te klikken (zie afbeelding).

Zijn de reeds verschenen edities ook opgenomen in de (nieuwe) eDis NL app?

Alle edities vanaf 1 januari 2013 zijn opgenomen en kunt u downloaden.

Waar kan ik als beheerder van mijn organisatie gebruikers wijzigingen doorgeven?

Wijzigingen kunt u doorgeven door contact op te nemen met onze servicedesk door ons te bellen op telefoonnummer 0570-673555, te mailen via servicedesk-NL@wolterskluwer.com, of neem contact op via de chat.

 

 

Support

Systeemeisen

  • eDis ondersteunt alle open standaarden: alle content in ePub en de meeste pfd-formaten.
  • iOS 6.0 is de minimum software versie die eDis ondersteunt.
  • eDis is beschikbaar voor tablets en desktops en Iphone 6.
  • Boeken en pdf’s die niet via de Wolters Kluwer virtuele bibliotheek komen moeten rechtenvrij (DRM-vrij) zijn om ze te kunnen lezen binnen eDis.

​​Download eDis