Naar content

Meest geliefd, meest gebruikt, omdat...

  • hoogleraren de inhoud hebben bepaald
  • hij meerdere zoekingangen biedt: via inhoudsopgave, alfabetisch - of trefwoordenregister
  • je hem ook op je mobiel of tablet kunt gebruiken
  • je door de slimme indeling niet onnodig met beide delen sleept
  • hij je de vertrouwde kwaliteit biedt

“Een keuze voor het leven”

Marije Louisse, advocaat bij Loyens & Loeff, gebruikte in haar studententijd de Collegebundel. “Een keuze voor Wolters Kluwer is een keuze voor het leven”

Bekijk hier de interactieve video

De Collegebundel-kleuren

Sinds editie '02-'03 krijgen de letters op de omslag van de gouden Collegebundel van Wolters Kluwer ieder jaar 'n ander kleurtje. Die van dit jaar is… lichtblauw!

Benieuwd naar de afgelopen jaren?

Hij is er ondersteboven van

Tim de Greve kon tijdens zijn studie, maar ook nu als professional, niet zonder zijn geliefde bundel. Hij sleept hem nog steeds óveral mee naartoe. “Hij gaat zelfs met me mee de lucht in!”

Bekijk de video

Gratis bij de Collegebundel van Wolters Kluwer

De Gids

Voor de rechtenstudie en juridische beroepen (om je te oriënteren op je rechtenstudie en de arbeidsmarkt).

De Arrestengame app

Deze GRATIS app helpt je snel en eenvoudig de jurisprudentie voor je tentamens uit je hoofd te leren. Test je kennis en check hoe goed je vrienden het doen!

Raadpleeg de online versie via Navigator


De wetteksten van de Collegebundel kun je vanaf 1 augustus 2016 tot 1 september 2017 ook online raadplegen via Navigator van Wolters Kluwer. Navigator is de online informatieportal voor juridische, fiscale en financiële professionals die je toegang geeft tot complete en actuele wetgeving, uitspraken en commentaren. De inhoud is altijd actueel en van de hoogste kwaliteit, daar staan onze topauteurs garant voor. Navigator is geschikt voor je desktop, tablet en smartphone. Zo heb je altijd en overal snel toegang tot de informatie die je nodig hebt tijdens je studie of werk. Nog net even snel wat opzoeken in de trein of bus? Vrienden imponeren met kennis over de wet? Snel zoeken en vinden is gemakkelijk en het kopiëren van tekst naar een werkstuk of scriptie is geen enkel probleem.
 

Gratis toegang

Sta jij als rechtenstudent ingeschreven bij een hogeschool of universiteit? Dan krijg je gratis toegang. Ga snel naar navigator.nl en log in met de gevraagde gegevens.
Geen student maar wel gebruiker van de Collegebundel? Ga naar wolterskluwer.nl/collegebundel/registreren
Je kunt daar aangeven of je wel of geen Navigator-account hebt. Heb je al een account? Dan wordt de Collegebundel aan je titellijst toegevoegd. Heb je nog geen account, dan krijg je alleen toegang tot de Collegebundel.
 

Winactie Herschel Supply rugzak! 

De actieperiode is helaas voorbij. Mocht je nog iets willen nalezen over de deze actie check dan de actievoorwaarden.

 

Meest geliefd, meest gebruikt, omdat..

De Limited Edition is de luxe uitvoering de Collegebundel. Deze stijlvol gebonden bundel heeft een mooie hardcover en wordt geleverd in een luxe bewaarbox. Zo kun je - ook na je studie - wel gezien worden met de meest gebruikte en meest geliefde bundel!

Ook in de Limited Edition vind je een bijsluiter met daarop een unieke code. Registreer je code en maak kans op een rugzak.

Veelgestelde vragen over de Collegebundel

Test

Waar kan ik de Collegebundel 2016-2017 van Wolters Kluwer bestellen?

Je kunt de Collegebundel 2016-2017 bestellen via de webshop van Wolters Kluwer, zonder verzendkosten: www.wolterskluwer.nl/shop/. Daarnaast is de Collegebundel verkrijgbaar bij alle boekhandels bij jou in de buurt en via de faculteitsverenigingen.


Wat krijg ik allemaal bij de aanschaf van de Collegebundel 2016-2017 van Wolters Kluwer?

Als je de Collegebundel 2016-2017 van Wolters Kluwer aanschaft, krijg je De Gids voor de rechtenstudie en Juridische beroepen, een jaarabonnement op het tijdschrift Mr. en je kunt één van de 25 Herschel Supply rugzakken winnen.


Wat is de prijs van de Collegebundel 2016-2017 van Wolters Kluwer?

De Collegebundel 2016-2017 kost € 45,00 (inclusief btw). De Limited Edition kost € 60,00 (inclusief btw). Bestellen kan via de Wolters Kluwer webshop: www.wolterskluwer.nl/shop/. Je betaalt geen verzendkosten.


Wat is er anders aan de Limited Edition van de Collegebundel?

De Limited Edition is de luxe uitvoering van de Collegebundel 2016-2017 van Wolters Kluwer. Deze fraai gebonden bundel is voorzien van een prachtige hardcover en wordt geleverd in een luxe bewaarbox.


Ik heb de Limited Edition van de Collegebundel van Wolters Kluwer gekocht, maar De Gids voor de Rechtenstudie en Juridische beroepen zit er niet bij. Wat nu?

Je kunt een papieren versie aanvragen via gouden-nl@wolterskluwer.nl. Je kunt De Gids voor de Rechtenstudie en Juridische beroepen ook downloaden.


Heb ik mijn Collegebundel van Wolters Kluwer nog wel nodig in boekvorm?

Alle teksten in de Collegebundel van Wolters Kluwer zijn ook online in te zien via Navigator (als rechtenstudent krijg je hier gratis toegang toe). Voor tentamens is het echter noodzakelijk om over de papieren Collegebundel van Wolters Kluwer te beschikken.


 

Hoe krijg ik toegang tot de online versie van de Collegebundel van Wolters Kluwer?

Je kunt de teksten in de Collegebundel van Wolters Kluwer online raadplegen via Navigator. Als rechtenstudent kun je gratis gebruik maken van Navigator via je studentennummer.


Hoe wordt belangrijke nieuwe wetgeving beschikbaar gemaakt?

In Navigator worden downloads van alle belangrijke nieuwe wetgeving beschikbaar gesteld. Zo beschik je altijd over de meest actuele informatie.


Hoe lang heb ik toegang tot de online versie van de Collegebundel van Wolters Kluwer?

Zolang je ingeschreven bent voor een rechtenstudie, kun je gebruik maken van Navigator en dus de online versie van de Collegebundel raadplegen. De Collegebundel is vanaf 1 augustus 2016 tot 1 september 2017 24/7 online te gebruiken via Navigator van Wolters Kluwer.


Hoe werken de verschillende onderdelen van de online versie van de Collegebundel?

In Navigator worden de verschillende tabbladen en functionaliteiten uitgelegd.


Volg ons

Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws over de Collegebundel van Wolters Kluwer, handige tips over het gebruik en interessante acties? Volg ons dan via Facebook, TwitterInstagram en SnapChat.

Vragen

Heb je vragen over (de bestelling van) de Collegebundel van Wolters Kluwer?

Ga dan naar www.wolterskluwer.nl/klantenservice of mail naar gouden-nl@wolterskluwer.nl