Naar content

Juridische professionals

Wolters Kluwer biedt juridische professionals een uitgebreid scala aan content, software en innovatieve producten. Doeltreffende informatieoplossingen zorgen ervoor dat u snel en gemakkelijk vakliteratuur, wet- en regelgeving, jurisprudentie, commentaren en de historie van wetgeving kunt raadplegen. Hiermee heeft u altijd en overal toegang tot actuele vakinformatie. Met onze praktische software en innovatieve tools kunt u effectiever en efficiënter werken. Dit helpt u bij het nemen van cruciale beslissingen.

Hoogwaardige content

Duizenden auteurs uit de beroepspraktijk werken aan onze publicaties. Via verschillende media, zowel in print als digitaal, heeft u toegang tot deze hoogwaardige content. Als advocaat, bedrijfsjurist of notaris zoekt u snel en gemakkelijk via de online portal Navigator. Onze Navigator Collecties worden dagelijks geüpdatet zodat u altijd actuele informatie tot uw beschikking heeft.

Meer over onze content
Efficiënt werken op kantoor

Praktijk management software

Bij Wolters Kluwer kunt u rekenen op hoogwaardige en complete software, voor zowel kleine als grote advocatenkantoren. Alle pakketten (cloudoplossing of clientserver) zijn op maat in te richten en voorzien in uw digitaal dossiers, declaraties, tijdschrijven, financiën en relatiemanagement. Bekijk onze pakketten om te kijken welke software het beste bij uw kantoor past.

Praktijk Management Software voor advocaten
Bespaar kostbare tijd

Innovatieve tools

De markt verandert continu. Wij ontwikkelen op basis van klantkennis en inzicht in de workflow van klanten, (online) toepassingen die uw werk minder complex maken en waarmee u uw productiviteit kunt verhogen. Zoals SmartDox, een tool waarmee u gemakkelijk juridische maatwerkcontracten opstelt. Of SmartNewz, een mooie innovatie voor dagelijks nieuws: vakgericht, compleet en per rechtsgebied.

Meer informatie
Jeroen Zweers: 'Toon durf om anders te zijn'

Terugblik op ons event 'De Toekomst van de Advocatuur'

Op donderdagmiddag 25 juni vond in Archeon ons event De Toekomst van de Advocatuur plaats onder leiding van dagvoorzitter Michiel van Kleef, hoofdredacteur Mr. Sprekers waren Jeroen Zweers, Innovation & Knowledge Director Kennedy Van der Laan, Hans Kurvers, oprichter en eigenaar Zenon Scheidingsdesk en Paul Bartelings, Director Learning & Knowledge Holland van Gijzen. Cabaretier Silvester Zwaneveld gaf een spoedcursus social media. Klik op de link hieronder voor een kort verslag van deze middag, inclusief links naar de presentaties en foto's.

Verslag, presentaties en foto's
Nieuwe 11 druk is verschenen

Tekst & Commentaar Burgerlijk Wetboek

De nieuwe druk van deze 'must have' voor civilisten is verschenen. Actueler dan ooit met de stand van de wet per 1 juli 2015. Het nieuwe ontslagrecht en de nieuwe Jeugdwet zijn daarin meegenomen.

Bestel 'm nu

Sneller tot de essentie met Navigator

Navigator is de online informatieportal voor juridische, fiscale en financiële professionals die u toegang geeft tot complete en actuele wetgeving, uitspraken en commentaren. De informatie komt uit toptitels als Tekst & Commentaar, Groene Serie, Nederlandse Jurisprudentie, De Gemeentestem, De Vakstudie, BNB en Vakstudie Nieuws.

Alle relevante informatie is per rechtsgebied gebundeld in de totaalpakketten van Navigator Collecties. In iedere Collectie kunt u gebruikmaken van de complete Data Juridica en Lexplicatie. De inhoud is altijd actueel en van de hoogste kwaliteit, daar staan onze topauteurs garant voor. Navigator is geschikt voor uw desktop, tablet en smartphone. Zo heeft u altijd en overal snel toegang tot de informatie die u in uw werk nodig heeft.

Lees meer over Navigator
  • Bent u advocaat, dan heeft u de keuze uit verschillende Collecties in 14 rechtsgebieden. Nieuw is de Collectie Expert, die extra verdieping biedt in de vorm van een integraal doorzoekbaar (online) boekenpakket.
  • Nieuw is de Collectie Bedrijfsjurist Basis. Deze Collectie bevat uitgebreide informatie verdeeld over de rechtsgebieden binnen de belangrijkste werkterreinen van de bedrijfsjurist.
  • Voor notarissen zijn Collecties beschikbaar op het gebied van het ondernemingsrecht, personen-, familie- en erfrecht en vastgoedrecht.
  • Beleidsambtenaar, bestuurder of jurist bij de overheid? Kies uit verschillende Collecties op negen terreinen.
Naar Navigator Collecties