Naar content

Auteur@wolterskluwer profiel

Met ingang van dit jaar kunnen Wolters Kluwer-auteurs zelf een auteursprofiel maken binnen Auteur@wolterskluwer. Een persoonlijke pagina waarin actuele uitgaven van Wolters Kluwer automatisch ingelezen worden. Direct gelinkt aan de webshop en in de loop van dit jaar ook aan de online search portal Navigator. Een ideale manier voor auteurs om de online zichtbaarheid te vergroten.

In 5 stappen een Auteur@wolterskluwer profiel

Een eigen profielpagina aanmaken is eenvoudig. Bent u auteur bij Wolters Kluwer, vraag dan nu uw wachtwoord aan. Zodra u uw wachtwoord heeft ontvangen, logt u in en doorloopt u de vijf stappen om persoonlijke informatie zoals uw contactgegevens, foto, specialisme, een korte biografie en bijvoorbeeld een interessant artikel of filmpje toe te voegen aan uw profiel.

In uw Auteur@wolterskluwer profiel verschijnen automatisch al uw uitgaven die op dit moment in de webshop van Wolters Kluwer verkocht worden. Ze zijn direct gekoppeld aan de shop, waardoor bezoekers van uw profiel met één klik bij uw uitgave in de shop terecht komen.

Eenmaal aangemaakt is uw profiel direct zichtbaar in de webshop van Wolters Kluwer en natuurlijk ook binnen Auteur@wolterskluwer.

Kort samengevat biedt uw Auteur@wolterskluwer profiel u de volgende voordelen:

  • Profileren van uw kennis en ervaring
  • Vindbaar zijn voor nieuwe kansen
  • Leads genereren naar uw uitgaven in de shop

Nieuwsgierig naar het Auteur@wolterskluwer profiel? Bekijk dan de auteurs die al een profiel hebben aangemaakt.