Zoeken
Producttype
Hoofdindeling
Vakgebieden
Prijsklasse
263 resultaten voor

'*'

Sorteer op:

Arbeidsvoorwaarden en sociale zekerheid VO/BVE

Online naslagwerk
De uitgave ''Arbeidsvoorwaarden en sociale zekerheid vo/bve (online en op cd-rom) biedt een zo volledig mogelijk overzicht van de arbeidsvoorwaarden voor het voortgezet onderwijs en de sector BVE.
€ 1.265,00
€ 1.530,65 incl. btw
Prijs per gebruiker per jaar
Meer informatie

Arbeidsvoorwaarden Primair Onderwijs

Online naslagwerk
In deze uitgave vindt u de complete wet- en regelgeving op het gebied van rechtspositie en arbeidsvoorwaarden in het primair onderwijs, voorzien van toelichtingen. De uitgave bevat onder andere de verschillende CAO's die in het onderwijs van toepassing zijn, het Rechtspositiebesluit WPO/WEC en alle daarbij behorende uitvoeringsvoorschriften, en alle relevante onderdelen van onder andere de arbeidstijden- en arbeidsomstandighedenwetgeving en de sociale zekerheidswetgeving.
€ 1.425,00
€ 1.724,25 incl. btw
Prijs per gebruiker per jaar
Meer informatie

Beoordelingsgesprekken

Boek
Editie: deel 53
Auteur: drs. Violette van Empel, Monica van der Hoff-Israël, Bé Keizer
meer
Dit boek laat zien hoe u een beoordelingsgesprek op school kunt voeren dat past binnen het integraal personeelsbeleid.
€ 51,89
€ 55,00 incl. btw
Prijs per stuk
Voor 23:00 besteld, morgen op uw bureau
Meer informatie

Bekwaamheidseisen onderwijspersoneel volgens de Wet BIO

Boek
Editie: 2011-1

Sinds de invoering van de wet BIO op 1 augustus 2006 wordt voor de bekwaamheid van leraren verwezen naar het Besluit bekwaamheidseisen onderwijspersoneel Leraren die na 1 augustus 2006 zijn afgestudeerd aan een lerarenopleiding vallen onder deze wet BIO.

€ 54,25
€ 57,51 incl. btw
Prijs per stuk
Voor 23:00 besteld, morgen op uw bureau
Meer informatie

Collectie Belastingen Basis (Overheid)

Online naslagwerk
Collecties Overheid: Speciaal voor overheidsfunctionarissen is er de Collectie Belastingen Basis. U heeft toegang tot hoogwaardige titels, zoals het Belastingblad en delen van Fiscale Encyclopedie de Vakstudie: Invorderingswet en Lokale belastingen, WOZ en milieuheffingen.

Collectie Belastingen Compleet (Overheid)

Online naslagwerk
Collecties Overheid: Speciaal voor overheidsfunctionarissen is er de Collectie Belastingen Compleet. U heeft toegang tot hoogwaardige titels, zoals BNB, Weekblad Fiscaal Recht en BTW-Brief.

Collectie Omgevingsrecht Expert

Online naslagwerk
Collecties Advocatuur & Bedrijfsjurist: Speciaal voor advocaten en bedrijfsjuristen is er de Collectie Omgevingsrecht Expert. U heeft toegang tot hoogwaardige titels, zoals De Waterschapswet (artikelsgewijs commentaar), Het EVRM en het materiele omgevingsrecht en Handboek Luchtrecht.
€ 2.070,00
€ 2.504,70 incl. btw
Prijs per gebruiker per jaar
Meer informatie

Collectie Jeugd & Gezin Basis (Overheid)

Online naslagwerk
Collecties Overheid: Speciaal voor overheidsfunctionarissen is er de Collectie Jeugd & Gezin Basis. U heeft toegang tot hoogwaardige titels, zoals Tijdschrift voor familie- en jeugdrecht (FJR), Tekst & Commentaar Personen- en familierecht en de Module Integraal jeugdbeleid.

Collectie Openbare Orde & Veiligheid

Online naslagwerk
Redacteur: Ilmar Woldring
Collecties Overheid: Speciaal voor overheidsfunctionarissen is er de Collectie Openbare Orde en Veiligheid. U heeft toegang tot hoogwaardige titels, zoals Bevolkingszorg, Handboeken Veiligheid en Tekst & Commentaar Openbare Orde en Veiligheid.

Collectie Publieksdiensten Basis (Overheid)

Online naslagwerk
Collecties Overheid: Speciaal voor overheidsfunctionarissen is er de Collectie Publieksdiensten Basis. U heeft toegang tot hoogwaardige titels, zoals Tekst & Commentaar Personen- en familierecht en de modules Burgerlijke stand & landeninformatie en Privacy & persoonsgegevens.

Collectie Overheid School Management Basis

Online naslagwerk
Collecties Overheid: Speciaal voor juristen en beleidsmedewerkers is er de Collectie Schoolmanagement.

Collectie Publieksdiensten Compleet (Overheid)

Online naslagwerk
Collecties Overheid: Speciaal voor overheidsfunctionarissen is er de Collectie Publieksdiensten Compleet. U heeft toegang tot hoogwaardige titels, zoals Inleiding tot de burgerlijke stand, de Dataloods en zijn machinekamer en Gemeentewet en haar Toepassing.
Terug naar boven