Zoeken
Producttype
Hoofdindeling
Vakgebieden
Prijsklasse
1.203 resultaten voor

'*'

Sorteer op:

De afwikkeling van grensoverschrijdende effectentransacties

Boek
Editie: deel 70
In deze publicatie wordt ingegaan op de inpassing van de beurzenintegratie op het gebied van de afwikkeling van transacties in effecten, in de Nederlandse wetgeving en/of welke wijzigingen daartoe aangewezen zijn.
€ 18,87
€ 20,00 incl. btw
Prijs per stuk
Voor 23:00 besteld, morgen op uw bureau
Meer informatie

Asser Algemeen Deel **

Boek
Editie: deel **
Auteur: prof. mr. Jan Vranken
Asser-Vranken beschrijft de aard van het nieuw burgerlijk recht en zijn meest in het oog springende inhoudelijke kenmerken. Dit wordt gedaan voorzover van belang voor het eigenlijke hoofdonderwerp van het boek: de plaats en de taak van de rechtspraak op het terrein van het burgerlijk recht.

De online versie van deze uitgave maakt deel uit van de Collecties.
€ 82,55
€ 87,50 incl. btw
Prijs per stuk
Reserveer nu, ontvang direct na verschijning
Meer informatie

Asser-serie Compleet

Online naslagwerk
De Asser-serie is de belangrijkste kennisbron van civielrechtelijk Nederland en biedt u toonaangevend commentaar op het burgerlijk recht. De Asser-serie is beschikbaar als online, maar ook in boek-vorm. Met een online abonnement heeft u de ruim dertig delen altijd volledig en up-to-date binnen handbereik.
€ 1.155,00
€ 1.397,55 incl. btw
Prijs per gebruiker per jaar
Meer informatie

Aansprakelijkheid, Verzekering & Schade (AV&S)

Online naslagwerk
Redacteur: prof. mr. Mop van Tiggele-van der Velde

Aansprakelijkheid, Verzekering & Schade (AV&S) informeert u diepgaand en in een vroegtijdig stadium over een breed scala aan onderwerpen. Zowel het aansprakelijkheids- en schadevergoedingsrecht als het verzekeringsrecht komen zeer uitgebreid aan bod.

Deze uitgave maakt deel uit van de de Collectie Aansprakelijkheid, Verzekering & Schade.

€ 220,00
€ 266,20 incl. btw
Prijs per gebruiker per jaar
Meer informatie

Het burgerlijk procesrecht is de pathologie van het recht

Boek
Editie: 2013-1
Auteur: mr. Gerard Lewin
Het antwoord op de vraag wat het primaire doel is van het burgerlijk proces wordt door de auteur in deze oratie gegeven: het verwezenlijken van het materiële recht in de desbetreffende zaak.
€ 23,58
€ 24,99 incl. btw
Prijs per stuk
Voor 23:00 besteld, morgen op uw bureau
Meer informatie

Britain Alone! The Implications and Consequences of United Kingdom Exit EU

Boek
Editie: 2016
Wat zijn de gevolgen van de Brexit? U leest het in deze Engelstalige uitgave.

This book addresses the major concerns and uncertainties associated with the Brexit. Outstanding scholars of British constitutional law and EU law discuss such factors as the impact of EU membership on the UK constitution and the perspectives of the UK’s constituent regions, along with numerous practical issues of economics and administration.
€ 125,00
€ 132,50 incl. btw
Prijs per stuk
Voor 23:00 besteld, morgen op uw bureau
Meer informatie

Besloten Vennootschap in de praktijk

Online naslagwerk
Auteur: mr. Cees van Geffen, mr. Peter-Jan Hopmans, mr. Henk Hoving
meer
De besloten vennootschap in de praktijk is zeer compleet en de ultieme praktijkvoorlichting over totstandkoming en juridische aspecten van bedrijfsvoering van zelfstandige BV's.

Deze online uitgave maakt deel uit van de Collecties.
€ 270,00
€ 326,70 incl. btw
Prijs per gebruiker per jaar
Meer informatie

Over burgers en opsporing

Boek
Editie: 2010-1
Auteur: prof. mr. Edwin Bleichrodt
De betrokkenheid van burgers bij de opsporing van strafbare feiten varieert van het geven van informatie aan de politie tot afspraken met verdachten die als getuigen tegen medeverdachten verklaringen afleggen. De inzet van burgers bij de opsporing roept vragen op, die centraal staan in dit boek, dat een (licht aangepaste) schriftelijke weergave vormt van de door Mr. F.W. Bleichrodt op 2 september 2010 uitgesproken oratie.

De auteur formuleert randvoorwaarden voor de inbreng van burgers in de opsporing en gaat na of de huidige strafprocessuele regels daaraan voldoen. Deze verkenning leidt tot een aantal voorstellen tot aanpassing van het juridisch kader, onder meer op het gebied van de aanhouding door particulieren, het gebruik van bewijsmateriaal dat door burgers onrechtmatig is verkregen en de bescherming van getuigen en informanten.

€ 25,94
€ 27,50 incl. btw
Prijs per stuk
Reserveer nu, ontvang direct na verschijning
Meer informatie

Collectie Ambtenarenrecht Basis (Overheid)

Online naslagwerk
Collecties Overheid: Speciaal voor overheidsfunctionarissen is er de Collectie Ambtenarenrecht Basis. U heeft toegang tot hoogwaardige titels, zoals Tekst & Commentaar Arbeidsrecht, Rechtspraak Arbeidsrecht (RAR) en de Module Ambtenarenrecht.

Collectie Algemeen Bestuursrecht Basis (Overheid)

Online naslagwerk
Collecties Overheid: Speciaal voor overheidsfunctionarissen is er de Collectie Algemeen Bestuursrecht Basis. U heeft toegang tot hoogwaardige titels, zoals Tekst & Commentaar Algemene Wet bestuursrecht, AB Rechtspraak Bestuursrecht (incl. AB Kort) en de module Algemeen Bestuursrecht.

Collectie Aansprakelijkheid, Verzekering & Schade Expert

Online naslagwerk
Collecties Advocatuur & Bedrijfsjurist: Speciaal voor advocaten en bedrijfsjuristen is er de Collectie Aansprakelijkheid, Verzekering en Schade Expert. U heeft toegang tot hoogwaardige titels, zoals de series Verzekeringsrecht, Recht en Praktijk - Contracten- en aansprakelijkheidsrecht en Recht en Praktijk – Verzekeringsrecht.

U kunt kosteloos en vrijblijvend kennismaken. Vraag hier uw proefabonnement aan. Het proefabonnement stopt automatisch na vier weken.
€ 2.455,00
€ 2.970,55 incl. btw
Prijs per gebruiker per jaar
Meer informatie

Collectie Arbeidsrecht Compleet

Online naslagwerk
Collecties Advocatuur & Bedrijfsjurist: Speciaal voor advocaten en bedrijfsjuristen is er de Collectie Arbeidsrecht Compleet. U heeft toegang tot hoogwaardige titels, zoals Tekst & Commentaar en de vakbladen Arbeidsrecht en TRA.
€ 1.835,00
€ 2.220,35 incl. btw
Prijs per gebruiker per jaar
Meer informatie
Terug naar boven